0e9328c1
همه افراد بارها آهن ربا را دیده و از آن استفاده کرده اند .هنگام کار با آهن ربا سوالات مختلفی ( مثل سوالهای زیر ) در ذهن ایجاد می شود .
جنس آهن ربا چیست ؟ ، چرا آهن به آهن ربا می چسبد؟ ، مخترع آهنربا کیست؟ ، چگونه می توان آهن ربا ساخت؟ و ...
در این قسمت دو تحقیق با موضوع آهن ربا آورده ایم . با مطالعه این تحقیق ها پاسخ سوالاتتان در مورد آهن ربا را خواهید یافت.
تحقیق های مذکور جمع 28 صفحه دارد و در دو قالب ورد و پی دی اف آورده شده و امکان ویرایش آن وجود دارد.
تحقیق اول شامل 9 صفحه بوده و در آن توضیحاتی کامل در مورد انواع آهن را ، قطب های آهن ربا ، تولید آهن ربا ، استفاده های جالب از آهن ربا و ... آورده شده است .
در هوای پیرامون ما ممکن است موادی یافت شود که به سلامت گیاهان و جانوران و از جمله ما انسانها آسیب بزند. این مواد زیانبار که آلایندهی هوا نام دارند، هم از فرآیندهای طبیعی و هم از فعالیتهای انسان تولید میشود.
آن چه را که آلاینده مینامیم ممکن است به طور معمول در طبیعت یافت نشود، یا اگر در طبیعت وجود دارد، غلظت آن بیشتر از حد معمول باشد یا در جایی غیر از جای معمول خود یافت شود.
مفهوم آلودگی هوا بسیار گسترده است و به عوامل شیمیایی، فیزیکی یا زیستشناختی تغییر دهندهی ویژگیهای طبیعی جو گفته میشود، جو زمین یک سامانهی طبیعی پیچیده و فعال است که موجبات تشکیل حیات را در زمین فراهم آورده است و با تغییر در جو، حیات در زمین نیز با خطر میافتد .
آزمایش معروف بنجامین فرانکلین در زمینه جذب برق از طریق به پرواز درآوردن بادبادک در هنگام رعد و برق، تنها یکی از آزمایش های گوناگونی بود که در اواخر قرن هجدهم و اوایل قرن نوزدهم برای دانستن بیشتر درباره برق انجام می گرفت.
اولین باتری نیز در قرن نوزدهم به وسیله یک ایتالیایی به نام الساندرو ولتا ساخته شد. این باتری یا به اصطلاح پیل ولتایی حاوی دیسک های نقره و روی بود که به طور متناوب قرار می گرفتند
و به وسیله لایه های چرمی یا مقوایی که در آب نمک یا برخی از محلول های قلیایی خیس شده بودند از هم جدا می شدند.